6 vastausta artikkeliin “Uusi ulkonäkö”

 1. "Mobile first" ontuu. Sivujen mobiiliversio on sama ankea kuin ennenkin, kommenttejakaan ei voi lukea.

 2. Kyllä minulla sivut näkyvät kännykällä hyvin, ja kommentointiin onnistuu klikkaamalla ne auki. Tämä on kirjoitettu Chrome for Androidilla.

 3. Ajan tasalla olevalla Operalla(desktop) puolet sivun elementeistä jää puuttumaan. Vanha ulkonäkö oli paljon parempi ja selvempi ilman animoituja efektejä ja esiin ponnahtavia räppänöitä.

 4. Jotain outoa tuossa on. Kokeilin Operaa, ja todellakin kaikki värit ovat poissa, fontti on eri, ja ennen kaikkea menupalkki on täysin tyhjä. Selvittelen asiaa.

 5. Tosiaan, kun katselee mobiiliversiota pöytäkoneen Firefoxilla, niin jutun alimpana on joko "Add a comment" tai "Tarkastele kommentteja" (samalla sivulla siis kahdella eri kielellä riippuen siitä onko kommentteja vai ei). Tämä elementti ei näy ollenkaan puhelimeni selaimella, joten minulla on ollut käsitys että kommentointi on tarkoituksella estetty mobiiliversiolla.

 6. Vilkaisin tuota Opera-ongelmaa, eikä hyvältä näytä. Blogger on ilmoittanut viime kesänä lopettavansa tuen Operalle (ja suosittelee siirtymistä Chromeen).

  Operalla siis puuttuu menupalkin sisältö. Debuggeri kertoo yksinkertaisen syyn: sisältöä ei ole HTML-koodissa ollenkaan. Sama pätee oikean laidan "subscribe"-valikkoon, jossa Chromessa on myös vaihtoehdot "Blogiarkisto" ja "Tunnisteet".

  Minulle tulee mieleen kolme syytä, miksi:
  – Blogger katsoo, että kohde on Opera eikä lähetä menuja ollenkaan
  – Tuossa kohdassa HTML:ää tulee joku Opera-virhe, eikä koko HTML:ää ladata (Opera raportoi 1211 virhettä sivulla, joista tosin suurin osa on spesiaali CSS-tyylejä muille selaimille (ja Operalle – mutta opera ei ymmärrä niitä) tyyliin "-moz-box-shadow" tai "-o-box-shadow").
  – Tuo kohta olisi tarkoitus ladata javascriptillä paikalleen, mutta javascript epäonnistuu

  Tästä on aika vaikea päästä eteenpäin, koska hakukoneilla ei tunnu löytyvän aiheesta mitään. Yleensä verkosta löytyy edes valitusta, mutta tästä en löydä mitään mainintaa.

  Tämä ulkonäkö on ollut saatavissa jo aika kauan, joten luulisi jonkun huomanneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *