Dashboard v2?

Olen vähitellen kerännyt kasaan järjestelmää, jolla tärkeimmät kaaviot ja analyysit voitaisiin julkiasta automaattisesti. Ette joutuisi kestämään enää typeriä kommenttejani joka päivä.

Olisiko ehdotuksia, mitkä olisivat tärkeimmät kaaviot ja minkälaisen käyttötapauksen mukaiseen järjestykseen ne pitäisi laittaa?

3 vastausta artikkeliin “Dashboard v2?”

  1. Sähkölämmittäjiä kiinnostaa erikseen yösähkön keskiarvohinta kuukausittain ja päivähinta kuukausittain (voisi toimia samalla ennustepohjalla kuin kokonaiskeskiarvon ennuste).
    Lienee turha laittaa kuvat kaaviolle öljyn hintakehityksestä erikseen ja yhteiskaaviolle jossa on sekä öljyn hinta että sähkön hinta.

  2. Sun spekuloivat kommentithan ovat tämän sivuston parasta antia. 🙂
    Kiitos tähänastisista, ja toivottavasti jaksat niitä vielä kirjoitella.

  3. Käppyröissä olisi mielenkiintoista nähdä myös kuinka halpaa sähköllä lämmittäminen olisi, jos hintana käytetään vain vuorokauden halvinta hintaa. Ideana olisi siis, että on riittävän iso vesivaraaja, jota lämmitetään vain tunnin ajan vuorokaudessa. Sähkön hinnan vuorokausivaihteluista päätellen näin voisi säästää 1-2 senttiä kWh kohti. Tosin ehkä vaatii kalliimman liittymän.

    Ruotsin ja Suomen hintoja esittävä kaavio olisi selkeämpi jos käyrät heijastaisivat yksinkertaisesti molempia hintoja, eikä mitään erotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.